Christmas Giveaway: luxe Dy’on trenshoofdstel

Ik kreeg een ontzettend mooi hoofdstel van Dy’on opgestuurd voor een review op Paard&Lifestyle. Het leuke aan het schrijven van reviews is dat je zelf gebruik mag maken van de producten en dat betekende dus dat ik een waanzinnig mooi hoofdstel in mijn bezit zou krijgen.

Want eerlijk is eerlijk, dit rondgenaaide hoofdstel van Dy’on is écht heel mooi en absoluut het mooiste hoofdstel dat ik ooit in mijn handen heb gehad. Het leer is heel fijn en soepel, het kopstuk is zacht onderlegd en anatomisch gevormd, de neusriem heeft een uitsparing voor het bit en de steentjes in de frontriem zitten heel stevig vast. Daarnaast zitten er rondgenaaide teugels bij met lederen stops.

dyon3
Moet je eens zien hoe mooi het hoofdstel is afgewerkt! Het hoofdstel dat ik weggeef heeft overigens een wit onderlegde neusriem.

dyon2
De kenmerken van het hoofdstel al wordt hier de strang&trens versie afgebeeld

Een mooie tijd om te geven
Maar met de kerstdagen in aantocht begon het toch aan mij te knagen. Het voelde gewoon niet goed om dit hoofdstel voor mijzelf te houden en dus bedacht ik mij om het hoofdstel weg te geven als ‘Christmas Giveaway!’

Hoe kun je meedoen aan deze Christmas Giveaway?
Laat hieronder een reactie achter en laat weten wat jouw sportieve doel is voor 2016 en waarom je graag dit mooie hoofdstel, wat in samenwerking met Helen Langehanenberg is ontworpen, zou willen winnen. In de nieuwsbrief van 8 januari maak ik de winnaar bekend!

Het hoofdstel dat je kunt winnen heeft een wit onderlegde neusriem en is maat full. Uiteraard zit er aan zo’n luxe hoofdstel wel een prijskaartje. Het hoofdstel (zonder teugels) kost 310 euro en de teugels kosten 107 euro. (ehh… Conny, weet je wel heel zeker dat je het hoofdstel niet gewoon lekker voor jezelf houdt..?)

De winactie is gesloten! Ik heb een winnaar gekozen, namelijk: Eefje Marinus! Eefje, gefeliciteerd!!

528 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Nienke Goossens
  Nienke Goossens zegt:

  Wat leuk!
  Waarom ik dit wil winnen?
  Ik moet wedstrijden gaan rijden voor de opleiding die ik wil doen. Super leuk natuurlijk, maar ook super eng. Mijn langetermijn doel in het inspiratieboek is dan ook meedoen met een wedstrijd. En met zo’n mooi hoofdstel moet dat wel lukken!
  Ga zo door!

  Beantwoorden
 2. helene
  helene zegt:

  Een heeeel mooi hoofdstel voor mijn paard!
  Na 28 jaar niet gereden te hebben ben ik weer opgestapt en gaan paardrijden… ook de stap gezet om te starten bij dressuurwedstrijden. Mijn sportieve doel is om vooral met veel plezier te blijven rijden en te genieten van de omgang met mijn paard. Daarbij wil ik mezelf rijtechnisch blijven verbeteren waardoor wij als combinatie ook positief kunnen ontwikkelen.

  Beantwoorden
 3. Justine
  Justine zegt:

  Prachtig hoofdstel ???? Zou super van pas komen voor als we dit jaar ons wedstrijddebuut gaan maken, ik wil al heel lang dressuurwedstrijden rijden en dit jaar gaan we er eindelijk werk van maken na de tegenslagen van het afgelopen jaar. Vorig voorjaar heeft mijn paard last gehad van zware kolieken en heeft hij een operatie moeten ondergaan, waardoor we bijna een half jaar niet hebben kunnen trainen. Ondertussen hebben we wat aan onze band gewerkt en zijn we een sterker team dan ooit. Nu begint hij weer een beetje in vorm te raken en hoop ik dat we deze zomer onze eerste wedstrijden kunnen rijden samen. Dit hoofdstel zou hem echt supergoed staan en zou een fantastische eye-catcher zijn voor op wedstrijd.

  Beantwoorden
 4. fran
  fran zegt:

  Mijn paard is zeker niet 1 van de gemakkelijkste, ze kan super goed springen maar door haar karakter is het erg moeilijk om een foutloos parcour te rijden. Ze kan plots beslissen dat ze niet gaat springen en dan schiet ze haar op de laatste moment naast de sprong en begint rodeo te spelen. Vorige zomer hebben we elk weekend meegedaan aan oefenhumpings

  Beantwoorden
  • fran
   fran zegt:

   En plots was mijn reactie dus weg. Wat ik wou zeggen is dat we deze zomer meegedaan hebben aan oefenjumpings maar daar zijn we blijven steken op 70-80 cm. Wat ik deze zomer graag zou willen bereiken is parcours springen van 90cm en als het goed gaat 1m en ook wel eens winnen. En hoe kun je er beter uitzien dan met zo een prachtig hoofdstel?

   Beantwoorden
« Oudere Reacties

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *