Inloggen

STAPPENPLAN INSPIRATIEBOEK

1. Download Nitro Reader / Foxit Reader / Foxit MobilePDF

Het inspiratieboek wordt het beste weergegeven in het gratis pdf-programma’s ‘Nitro Reader’ of ‘Foxit Reader.’ Beide programma’s zijn gratis te downloaden op de pc via deze links:

Nitro Reader (aanrader): https://www.gonitro.com/nl/pdf-reader

Foxit Reader: http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/

Voor de tablet en mobiele telefoon wordt ‘Foxit MobilePDF’ aangeraden. Deze is via de App Store (voor Ipad en Iphone) en Play Store (Samsung) gratis te installeren.

2. Download het inspiratieboek

Nadat je het inspiratieboek hebt besteld, verschijnt hierboven ‘beschikbare downloads’ waar de downloadlink naar het inspiratieboek wordt weergegeven. Klik op de downloadlink en download het inspiratieboek.

Ook wordt aangegeven hoeveel downloads er nog beschikbaar zijn. In totaal kun je het inspiratieboek drie keer downloaden.

3. Open met Nitro Reader / Foxit Reader / Foxit MobilePDF

Voor de pc:
Nadat je het inspiratieboek hebt gedownload, open je het bestand met Nitro Reader of Foxit Reader.

Voor de tablet:
Nadat je het inspiratieboek hebt gedownload, verschijnt het inspiratieboek in je browser. Let op, het inspiratieboek is nu nog niet opgeslagen op je tablet! Open vervolgens het inspiratieboek met Foxit MobilePDF.

Het kan zo zijn dat alle links en invulvelden worden gemarkeerd. Echter, wat betreft opmaak is dit minder fraai. Om dit te wijzigen ga je naar instellingen (settings) en vink je aan dat de links en invulvelden niet gemarkeerd moeten worden. In de pc-versie wordt dit bovenaan al direct in een balk weergegeven.

4. Opslaan

Nadat je in het inspiratieboek hebt gewerkt, sla je de wijzigingen op.